header photo

09.11.2010
Рассказать в: facebook В контакте Twitter LiveJournal

Кому: Президенту України Януковичу В.Ф. Прем'єр-міністру України Азарову М.Я. 01220 м. Київ, вул. Банкова,11 12116 м. Київ, вул. М. Грушевського,12/2

Країна Україна, яка розташована в південному регіоні Європи і що претендує на об'єднання з Європою, культивує в суспільстві ставлення до диких тварин, як у середньовіччі. Це означає, що на території Україні власники пересувних звіринців, акваріумів, океанаріумів, тераріумів, дельфінаріумов, цирків експлуатують диких тварин, в тому числі, тропічних і субтропічних, з метою отримання прибутку.

Подивіться на ці фотографії:

Так тварини мучаться і гинуть в неволі від численних хвороб, відсутності раціону харчування, догляду, лікування. Подивіться, які в них жахливі клітки. Це їх довічний карцер.

Тварини знаходяться в постійному стресі від їх нескінченного транспортування по численних містах і селах України: http://www.animalprotect.org/about/faces/circus.html

Влітку, у спеку клітки розжарюються до +60 градусів і тварини отримують тепловий удар:

http://www.youtube.com/watch?v=1R15nZ8T2zo&feature=related

Взимку, в мороз тварини помирають від переохолодження і власники пересувних звіринців кидають їх напризволяще, як відпрацьований: матеріал:

http://www.youtube.com/watch?v=_6LTo9Q3ElU&feature=related

Ми проти того, щоб диких тварин відловлювали для утримання у неволі.

Ми проти того, щоб на території України існували пересувні звіринці, акваріуми, океанаріуми, тераріуми, дельфінаріуми, цирки.

Ми проти комерційного використання диких тварин в Україні.

Ми просимо підтримати нас і підписати цю петицію.

Асоціація зоозахистних організацій України.

http://www.onlinepetition.ru/mobilezoo/petition.html

http://www.thepetitionsite.com/1/close-mobile-zoos-in-Ukraine

 

Подробнее на форуме